KB Monster New

549 BGN
Количество:

В Kickboard Monster са съчетани най-добрите характеристики на моделите Kickboard Original и Bullet с големи широки гуми. Този модел може да бъде нашата класика за в бъдеще!

Kickboard Monster с Т-бар.
Този kickboard ® е сгъваем за по-голямо удобство при съхранение или транспортиране. В спирачката има вмъкнато парче каучук , за да се предотврати нагорещяване на краката при спиране.

Създаден през 2008 г. Kickboard Monster е най-ексклузивния кикборд направен някога - с невероятно широки полиуретанови колела с по-голяма твърдост, което го прави чудовището на всички кикбордове по улиците.

Първият професионално разработен продукт от микро продуктите, Кикборд е удостоен с награда за дизайн Design Centre от Щутгарт през 1999 година. Патентованата палуба съчетана от фибростъкло и дърво създава изключителен комфорт при високи скорости когато искате да избегнете препятствие, неравноти по пътя или където и да е. Чудесен продукт за пътуващите, а също и за по-малките деца, които искат на първия си кикборд да се научат на баланс и техника за каране.

Kickboard Monster е най-добрата играчка за момчета. В съчетание от 100 мм дебелина на всички колела с голяма плътност за допълнително сцепление при максимално натискане на Kickboard Monster до граница. и завършим с цвят черна пантера с елементи на пламъци, с този модел със сигурност ще ви забелязват.

* Забележка: Този продукт не е предназначен за ползване на трикове и агресивна употреба.

Особености:

  • Тегло - 4950 грама
  • Палуба дължина - 440 мм
  • Предни колела - 2 x120мм дебели 850 мм
  • Задно колело Диаметър - 1 х 120 мм
  • Лагери ABEC 5
  • Цвят - Черна "Пантера" с елементи на пламъци
  • Макс Височина - 1020 мм
  • Максимално тегло на управляващия - 100 кг
код : KB0015

Изпратете въпрос

Maxi Blue Deluxe

Maxi Blue Deluxe

280.00

Maxi Blue Fold. Deluxe

Maxi Blue Fold. Deluxe

300.00

Maxi Petrol Deluxe

Maxi Petrol Deluxe

280.00

Maxi Shocking Pink Deluxe

Maxi Shocking Pink Deluxe

280.00


Често Задавани Въпроси

Условия за поръчка и доставкаОбщи и гаранционни условияКъде да купяПресаЗа MicroРезервни части