Защо да платя повече за скутер с марката Micro от всеки друг на две колела?

Качеството на продуктовата гама Micro е забележително.

 

Купувайки Micro скутер /тротинетка/, вие ще сте сигурни, че при постоянно използване години наред, този скутер ще е все още в перфектно състояние, който дори след това ще може да се използва от последващи брат или сестра.

 

Докато, ако си изберете друг по-евтин скутер с различна марка от нашата, която се предлага на българския пазар, от личен опит мога да кажа, че те със сигурност не издържат дълго време в състояние за ползване - дръжките се изкривяват, обикновено диаметъра на колелата не отговарят дори на изискванията на ЕС за големина, да не отбелязвам, че децата по-често са по земята, а не на скутера да го карат и т.н.

 

Така, че Вие преценете кое е по-добре за Вас - да получите удоволствието и сигурността за Вас и вашите деца като си купите качествен продукт, който да използвате години наред или по-евтин, който да изхвърлите след месец, два или година!?!


Често Задавани Въпроси

Условия за поръчка и доставкаОбщи и гаранционни условияКъде да купяПолитика за събиране, използване и съхранение на лични данниЗа MicroРезервни части