Защо тротинетките с марката Микро ® по-добри от останалите?

Безопасност - всички тротинетки с марката Микро ® имат голям диаметър от 120 мм на предните колела - това е изискване за безопасност съгласно европейското законодателство. В действителност всички скутери, които се продават в България и са с по-малки от 100 мм предни колела се считат за незаконни в Европа.

Резервни части - само микро ® скутери имат пълна гама от резервни части и аксесоари. Повечето от нашите части се завинтват, за разлика от сплавите, което ги прави по-лесно заменими.

Качество - микро ® използва най-качествените материали, което прави всичко различно:

Микро, трутинетка, скутер, кикборд Всички наши колела са направени от полиуретан. Качеството е възможно най-доброто и можете да го почувствате, когато карате микро ® скутер - чувството, просто е несравнимо.
 дръжки и ръкохватки за тротинетка, трутинетка, скутер, кикборд Гумените компоненти в края на дръжките предпазват от наранявания от остри ръбове. Те също така гарантират по-дълъг живот за вашия скутер, защото когато падне скутера на земята, той е защитен и опазен цял, за което са и предназначени.
 пластмасова част за тротинетка Тази малка пластмасова част, която е вмъкната между двете алуминиеви тръби може да не ви изглежда важна, но имено тя прави нещата различни. Поставянето й между двете тръби служи за плавно плъзгане и предотвратява замръзването на алуминиевите части в по-студено време.
 Лагер за тротинетка, трутинетка, скутер, кикборд Всички микро ® скутери са с ABEC5 лагери като стандартна функция. Тези висококачествени лагери гарантират по-безшумно придвижване на скутера, а също и издържат на по-високи налягания.
 механизъм за сгъване Двойният механизъм за сгъване е много лесен за използване и осигурява възможно най-високите изисквания за безопасност.
 Т-тръбата - тротинетка, трутинетка, скутер Медта - с натискането на малките бутончета направени от мед се позволява бързо и лесно осигуряване на кормилото / Т-тръбата / да се прибере за транспортиране или съхранение.
 Дръжките на кормилото са направени от не-отровни компоненти Дръжките на кормилото са направени от не-отровни компоненти. Тази точка на безопасността е уникална и елиминира заплахата от опасните токсини в случай че детето сложи дръжката в устата си, или дори преглътне парче от нея.
Сериен номер Нашите продукти са със сериен номер в предната част, който ви помага да локализирате вашият скутер, в случай че имате производствен проблем.Често Задавани Въпроси

Условия за поръчка и доставкаОбщи и гаранционни условияКъде да купяПолитика за събиране, използване и съхранение на лични данниЗа MicroРезервни части