За Micro

Мобилността с микро системи е въпрос на удобство!

Изобретението микро ® скутер е предназначено за разстояния, на които отправната им точка е твърде далеч за да се ходи пеш, но не съвсем достатъчно дълго, за да оправдаят шофиране или дори използване на велосипед . От тази необходимост е разработено превозно средство, което прави по-лесно и по-забавно пътуването на "микро" разстояния. Идеята за реализиране на тази мобилност е тези скутери да бъдат така разработени, че да бъдат леки и лесни за каране.

В Европа днес, всеки възрастен и дете е запознат с резултата от управлението на "микро" скутер.

Днес под търговската марка микро ®, фирмата разработва, произвежда и продава различни продукти, свързани с мобилността - за деца, младежи, възрастни, дори и за швейцарската армия. Нашите мобилни продукти са предназначени да направят бързо и лесно изминаването на къси разстояния и да се чувстват здрави в същото време. Ние си поставихме за цел да се гарантира, че всички системи за мобилност Micro продукти са с най-високо качество и да продължи да играе водеща роля при задоволяване на нуждите на градския начин на живот - мобилност, фитнес и мода.

Микро системи за мобилност е швейцарска компания, основана през 1996 г. и със седалище в с. Küsnacht на езерото Цюрих. От тук, млад и силно мотивиран екип поддържа доставки на микро ® продукти, за приблизително 3000 магазина в 60 страни по целия свят. Продуктовата гама включва няколко версии на микро ® скутер, както и kickboards, аксесоари. микро ® продукти, са спечелили и дизайн инженерство награди в различни страни. В допълнение към Швейцария и съседните страни в Европа, най-големите клиенти на микро ® са във Великобритания, САЩ, Южна Африка, Австралия и Скандинавия.

Нищо по-хубаво от оригинала!
Микро ® е единственият производител, който доставя пълен набор от резервни части и аксесоари за всички свои скутери и кикбордове. Повечето от нашите части са на винт-вместо сплави, което ги прави по-лесно заменими.

Микро ® използва само най-качествените материали, което прави всичко различно ... но вижте сами:

  • Всички наши колела са направени от ПУ полиуретан. Качеството е възможно най-доброто и усещането, когато карате микро ® скутер - чувството, просто е несравнимо!
  • Гумените компоненти се използват не само за намаляване на нараняванията, те също така гарантират по-дълъг живот за вашия скутер, защото когато падне, скутера е на тапи, и по този начин се запазва. Микро ® използва ABEC5 лагери като стандартна функция. Тези лагери са с високо качество не само гаранция за едно безшумно каране а също противопоставят високите налягания. Кормилото се отделя от палубата с натискането на един бутон и по този начин транспортирането става изключително лесно.
  • Двойния механизъм за сгъване е много лесен за използване и осигурява възможно най-високите изисквания за безопасност.
  • Дръжките на кормилото са направени от не-отровни компоненти. Тази точка на безопасността
  • е уникална и елиминира заплахата от опасните токсини в случай, че в устата на детето попадне част от този материал или дори преглъщане парче от него.


Често Задавани Въпроси

Условия за поръчка и доставкаОбщи и гаранционни условияКъде да купяПолитика за събиране, използване и съхранение на лични данниЗа MicroРезервни части